This image can be zoomed


Diskret och okomplicerat - Din bästa och mest väl bevarade hemlighet

En 27-årig liten donna, med en slank och fast kropp (C-kupa) och ett docksött ansikte. Brunbränd med brun hår. Jag jobbar normalt sett som modell och gör diverse värdinnejobb där jag anlitas för mitt sällskaps skull vilket innebär att jag har både utseendet och är socialt kompetent.

Det här är min passion, kanske till och med en fetisch, för mig - jag är exhibionistiskt lagd och njuter av ditt begär; din njutning är min njutning.

För dig som saknar tiden eller möjligheten, eller bara vill njuta utav en okomplicerad relation - möten som sätter guldkant på livet.

Jag tycker om kyssar, smek och mysstunder - jag gillar det passionerat och hett utan att bli för porrigt. Exempel på vad jag går igång på är lätta kyssar och smekningar runt nacken. Så enkelt, men ack så effektivt.

Jag har inte alltid mobilen igång utan tar då emot förfrågningar via mail. Då jag aldrig träffar mer än en person per dag - gäller även vid incall! - så är det en god idé att tänka på att uttrycka sig så att du ger mig en känsla utav att du är en trygg och trevlig prick att möta.

076 4285872

Vårat första möte: 1500 kr/en timme
En halvtimme (för alla): 1000 kr
This image can be zoomed